назад

Ул. Доктора Суботића Старијег Бр. 8, 11000 Београд- Србија

Наш Тим

Залажемо се да својим члановима пружамо прилику за лични развој и напредак.

Александар Ђурић студент је шесте године Медицинског факултета. Члан је Студентског парламента Медицинског факултета шест од година, од чега је последње две године обављао функцију председника Студентског парламента. За време обављања функције, дао је значајан допринос у побољшању наставе студената Медицинског факултета. Поред тога, учествовао је у бројним активностима, од чега се посебан акценат ставља на спровођење едукације и вакцинације студената, како Медицинског, тако и студената других факултета услед чега је добио повељу за допринос у борби против COVID-19 инфекције за 100 година факултета. Александар је, такође, и члан Студентског парламента Универзитета у Београду, где је претходне године обављао функцију Потпредседника за заштиту здравља студената, а од ове године је и члан Студентске конференције Универзитета Србије (СКОНУС), где обавља функцију Потпредседника за студентски стандард.

Александар, као идејни творац ове организације видео је прилику да кроз овај пројекат настави да доприноси едукацији и унапређењу здравља како младих, тако и старијих особа.

Михајло Ђорђевић, студент шесте године Медицинског факултета у Београду и тренутни председник Студентског парламента. Од самог почетка рада са студентима увек је тежио томе да им помогне у решавању проблема у настави и ван ње. Заједно са колегама Александром и Мином радио је на промоцији и организацији вакцинације међу студентима медицине. Такође је учествовао у раду Студентског парламента Универзитета у Београду.

Мина Богетић је студенткиња пете године Медицинског факултета Универзитета у Београду. Тренутна је потпредседница Студентског парламента на свом факултету и, заједно са оснивачима Александром и Михајлом, се већ више година интензивно бави радом на побољшању квалитета студија и организацијом наставе, као и другим ваннаставним активностима, попут организовањем акција добровољног давања крви у сарадњи са Институтом са трансузију крви Србије, хуманитарних акција на нивоу факултета или у сарадњи са Студентским парламентом Универзитета у Београду и СКОНУС- ом. Свој допринос борби против SARS- CoV- 2 инфекције дала је учествовањем у заједничкој акцији спровођења вакцинације међу студентима Медицинског факултета. Усредсређена је на своје студирање и циљ да се оствари на пољима клиничког рада и науке и бави се писањем студентских научних радова, јер сматра да је основни предуслов за едукацију и помоћ другима марљив рад и инвестиција у своје знање.

Александар Ђурић – председник удружења и оснивач

Мина Богетић – потпредседник удружења и оснивач

Михајло Ђорђевић – оснивач удружења